Specialløsning til Peugot fra Lindab Profil

Lindab Profil har leveret specialdesignede facadekassetter i den helt rigtige Peugeot-blå farve til en række Peugeot-forhandlere

I takt med renovering og nybyggeri hos landets Peugeot-forhand¬lere vil importøren af Peugeot i Danmark, K.W. Bruun Import A/S, løbende implementere dele af bilfabrikantens verdensomspændende Blue Box-koncept. Det skal sikre genkendelighed og understøtte salget. Lindab Profil har i den forbindelse leveret specialdesignede facadekassetter i den helt rigtige Peugeot-blå farve til en række Peugeot-forhandlere.

I efteråret 2012 blev Peugeot i Ringsted som den første danske forhandler renoveret med facadekassetter fra Lindab Profil. I øjeblikket er også Peugeot i Rødovre under renovering, og med tiden vil flere Peugeot-forhandlere i Danmark helt eller delvist være tilpasset Blue Box-konceptet i forbindelse med renovering eller nybyggeri.

- Blue Box-konceptet skal sikre, at Peugeots forhandlere over hele verden får et eksklusivt og ensartet udtryk, der understøtter salg og branding ved at give kunderne en unik oplevelse, når de skal købe bil. Konceptet indeholder helt faste regler for alt fra mål på vinduer til facadernes udseende samt interiør. Her matcher løsningen med facadekassetter fra Lindab Profil vores krav til æstetik og kvalitet, så vores bygninger understøtter Peugeots identitet, forklarer ID og Blue Box Manager Susanne Christensen fra Peugeot Danmark.

Derfor anbefaler Peugeot Danmark de danske forhandlere at anvende Lindab Profils facadekassetter. Derudover kan facadekassetterne også blive aktuelle for en række Peugeot-forhandlere i Sverige.

Peugeot forventer, at yderligere 10-12 forhandlere skal tilpasses Blue Box-konceptet i løbet af 2013 og 2014. På baggrund af de hidtidige erfaringer håber Lindab Profil, at det betyder flere opgaver med de specialfremstillede facadekassetter i Peugeots karakteristiske blå farve.

- Facadekassetternes rette linjer og moderne udtryk passer perfekt til box-konceptet hos Peugeot. Samtidig har løsningen en række mindre detaljer som skjulte skruer og skrå forkanter, der giver et langt mere eksklusivt look end en traditionel stålplade. Prikken over i’et er, at facadekassetterne er specialfremstillet i den helt rigtige blå Peugeot-farve, som fuldender udtrykket, forklarer salgskonsulent Nicolaj Pergi fra Lindab Profil.

Facadekassetterne fra Lindab Profil er velegnede til både renovering og nybyggeri og har i tillæg til de arkitektoniske fordele en utrolig hårdfør konstruktion. Det giver et robust udtryk og sikrer en lang levetid.

- Både facadekassetter og inddækninger har en tykkelse på 1 millimeter. Det er markant tykkere end de fleste alternativer og giver en stabil og langtidsholdbar løsning, der samtidig er nem at vedligeholde. Kassetternes skrå forkanter betyder nemlig, at skidt og snavs automatisk skylles væk, når det regner, siger Nicolaj Pergi.

Ud over facadekassetter har Lindab Profil et bredt produktsortiment inden for byggekomponenter. Det er med til at sikre kunderne velfungerende helhedsløsninger, hvor de enkelte dele skaber sammenhæng. For eksempel har Lindab Profil gennem en årrække også leveret andre løsninger som porte, stålplader til tag og facade samt tagrender til Peugeot-forhandlere over hele landet.


Foto: Lindab Profil har specialdesignet facadekassetter til Peugeot-forhandlere i den helt rigtige blå farve, der understøtter bilfabrikantens verdensomspændende Blue Box-koncept.