Idealcombi åbner salgskontor i Oslo

Den danske vinduesfabrik Idealcombi har netop slået dørene op til det nye salgskontor i Nydalen i Oslo

Den danske vinduesfabrik Idealcombi har netop åbnet nyt salgskontor i Nydalen i Oslo. Kontoret skal fungere som base for både den eksterne og interne salgsafdeling, hvor kunder og samarbejdspartnere kan mødes med konsulenterne og få solid vinduesrådgivning i de rigtige rammer.

Samtidig har Idealcombi pr. 1. januar 2013 ansat Erlend Almquist som Ekstern Salgskonsulent, og han skal sammen med Landechef Erlendur N. Hermannsson rådgive og servicere den norske byggebranche og udbrede kendskabet til Idealcombi’s kvalitetsprodukter indenfor vinduer og døre i træ og træ-aluminium – i første omgang med udgangspunkt i Oslo-distriktet.

Salgskontor og showroom

Salgskontoret rummer også et mindre showroom (lige nu under opbygning), hvor kunder og samarbejdspartnere kan søge inspiration og rådgivning. Salgskontoret er til daglig bemandet af en intern salgskonsulent, Anna Maria Grétarsdottír.

”Vi ser frem til at få endnu bredere kontakt til den norske byggebranche, og vi glæder os til at præsentere endnu flere norske arkitekter, entreprenører og håndværkere for vinduer og døre, der sætter nye standarder for kvalitet og energibesparelser”, siger landechef Erlendur N. Hermannsson. ”Vi har allerede leveret vinduer og døre til en hel del både små og store projekter, og vi fornemmer meget kraftigt, at vores produkter er efterspurgte pga. den meget høje kvalitet samtidig med, at vi kan konkurrere på priserne”, fortsætter han.