Arkitektoniske cykeloverdækninger

Lyngsøe har designet nye cykeloverdækninger, der arkitektonisk er tilpasset bygningen og holder orden på cykel-virvaret

Det er ikke kun storbyerne, der har problemer med de mange væltede og tilfældigt parkerede cykler - det er også andre områder, hvor der findes cykler rundt omkring bygningen.

Derfor har Lyngsøe udviklet og designet en række nye former for cykeloverdækninger, der kan forhindre rodet af cykler omkring huset og sikre, at den moderne sunde livsstil kan harmonere med et pænt hjem med orden i tingene.

Cykeloverdækningerne kan leveres som fritstående overdækninger, som tilbygninger til huset eller carporten, som en praktisk forlængelse af carportens tag, og som en integreret del af carporten. De fås i alle størrelser og i såvel klassiske som moderne stilarter. Denne fleksibilitet betyder, at det altid er muligt at skabe en løsning, der rent arkitektonisk er i harmoni med de eksisterende bygninger, skriver virksomheden i en meddelelse.

Alle Lyngsøes cykeloverdækninger er solide og langtidsholdbare og er af samme høje kvalitet som virksomhedens kendte carporte. De er fremstillet af varmgalvaniseret stål og med tag af 16 mm 3-lags klar termoplade. Lyngsøe giver som de eneste på markedet hele 15 års garanti mod rustangreb på de varmgalvaniserede overflader på stålkonstruktionen og 15 års garanti på taget. Den anerkendte tyske organisation ”TÜV Nord” certificeret produktet og dokumenteret, at de bærende søjler og spær har en levetid på mindst 60 år.