Mx-5000 nu DBI-godkendt brandcentral

Den DBI-certificerede brandcentral Mx-5000 er et supplement til den velkendte Mx-4000 brandcentral

Teletec Connect lancerer nu den DBI-certificerede brandcentral Mx-5000, der er et supplement til den velkendte Mx-4000 brandcentral. Mx-brandcentralerne fra Advanced er en serie adressérbare centraler med høj funktionalitet.

Centralen er godkendt med 2 typer af detektorserier; Apollo og AV. AV-serien leveres med isolationsled i alle enheder og tilbydes derudover i en diskret trådløs serie. Desuden kan enhederne leveres i en såkaldt ”color line”, hvor detektorerne tilpasses farverne i f.eks bevaringsværdige bygninger.

Centralen kan tilsluttes et vælg af netværks faciliteter; IP Gateway, BMS Interface, Programmerbare mimik paneler og I/O drivere. Derudover er der et omfattende netværks diagnose værktøj for kontrol af kommunikation og kapling.

Teletec har længe set frem til DBI-godkendelsen af den nye brandcentral, idet dens mange funktioner og lette brugerstyring gør det nemt at tilpasse det enkelte brandalarmanlæg til beredskabets krav.

Der er allerede 32 installatører i Danmark, der er certificeret i Mx-5000 centralen hos Teletec. Teletec Connect er nordisk distributør af udstyr til brandalarmer, adgangskontrol, indbrudsalarmer og videoovervågning.