Tæppeflise med miljø og muskler

En ny tekstil belægning fra InterfaceFlor er fremstillet med den patenterede Microtuft®-teknologi, så belægningen kombinerer de fysiske og praktiske egenskaber fra hårde belægninger med de bedste kvaliteter fra tæppets verden.

Navnet er Paradox II.

De usædvanlige kvaliteter i Paradox II gør belægningen velegnet til hårdt belastede offentlige områder fra kontorlokaler over en række institutioner til lufthavne. Paradox II er en flise, der efter montage fremstår helt som en banevare. Konstruktionen i fliser indebærer imidlertid, at afgrænsede partier nemt kan skiftes i forbindelse med slid eller skader. Det giver betydelige økonomiske besparelser på driftskontoen.

Lav luvvægt

 

Paradox II er samtidig produceret med den lavest mulige luvvægt for at reducere forbruget af råvarer. Livscyklusvurderinger af tæppefliser viser, at råmaterialerne udgør ca. 60 pct. af den samlede miljøbelastning. Paradox II har derfor et lavt garnindhold på blot 520 gram pr. kvadratmeter. Det er væsentligt lavere end de mest garnintensive fliser på f.eks. 1.100 gram. Flisen er fremstillet af de stærkeste nylonfibre.

Paradox II findes i 12 afdæmpede, moderne farver, afpasset en dansk og nordisk skala.