Ny facadeplade i fibercement

Cembrit Zenit er facadeplader i fibercement, der både er gennemfarvede og fuldlakerede

Cembrit Zenit er gennemfarvede og fuldlakerede facadeplader i fibercement, der giver helt klare farver og en unik ensartet overflade.

- Cembrit Zenit udfylder et hul i markedet, som kunderne i stigende efterspørger. Her får du alle fordele: Fibercement, som er vedligeholdelsesfrit, nedbrydeligt, og som modvirker råd og svamp. Gennemfarvet fibercement, så alle kanter og beskæringer har samme farve som for- og bagside, og en fuldlakeret overflade, som giver mere præcise farver. Derudover kan vi takket være ny teknologi levere til en pris, der matcher de eksisterende produkter i serien, forklarer Mogens Fisker, administrerende direktør hos Cembrit.

Cembrit  Zenit indgår i Urbannature-serien, der blev lanceret i 2008. Serien består nu af Cembrit True, Cembrit Fusion, Cembrit Edge, Cembrit Metro og Cembrit Zenit.

Cembrit Zenit leveres i 10 populære farver, som alle har fået navn efter en planet, og der er ifølge Cembrit særligt høje forventninger til den sorte plade, som bliver det absolut sorteste produkt i hele serien. Den sorte plade er opkaldt efter den nyligt opdagede planet TrES-2b, som har fået kælenavnet Erebus efter den græske gud for mørke.
Cembrit Zenit understøtter det nyudviklede Cembrit Flow System, som er et fleksibelt og nemt opsætningssystem uden synlige skruer.