Transparent domicil til Mascot International

Tekstilvirksomheden Mascot får nyt domicil i Pårup tegnet af Arkitektfirmaet C.F. Møller

Illustration: Arkitektfirmaet C.F. Møller

Arkitektfirmaet C.F. Møller har vundet konkurrencen om nyt domicil og logistikcenter til tekstilvirksomheden Mascot International - en af Europas førende producenter af arbejdstøj, oplyser C.F. Møller og Mascot International.

Mascots medarbejdere og aktiviteter i Danmark er i dag fordelt på fire adresser i og omkring Silkeborg. Derudover har virksomheden også en fabrik i Vietnam. Det nye domicil, der skal samle de danske medarbejdere på én adresse, kommer til at ligge på en 440.000 kvm stor naturgrund ved den kommende motorvej mellem Silkeborg og Herning. Der skal bygges knap 10.000 kvm administration og ca. 20.000 kvm automatiseret højlager og logistikfaciliteter.

- Jeg glæder mig meget til at give alle medarbejderne en samlet base i æstetiske og funktionelle omgivelser. Det har været afgørende for mig at få netop det æstetiske eksteriør til at gå hånd i hånd med et funktionelt og lækkert interiør, hvor man føler sig godt tilpas, siger Mascots administrerende direktør og ejer, Michael Grosbøl.

Fire arkitektfirmaer deltog i konkurrencen - udover Arkitektfirmaet C. F. Møller var det Henning Larsen Architects, 3XN og Årstiderne Arkitekter.

Byggeriet går i gang i begyndelsen af 2012 - og forventes klar til indflytning sommeren 2013.