Hoffmann forventer 2011 på niveau med 2010

Entreprenørkoncernen Hoffmann vil fokusere på projekter, hvor der ikke alene fokuseres på pris

Hoffmann A/S kom ud af 2010 med en omsætning på knap 1,19 mia. kr. mod 1,38 mia. kr. året før - til gengæld blev indtjeningen før skat forbedret til 36 mio. kr. mod 34 mio. kr. året før, mens det endelige nettoresultat blev på 27 mio. kr. mod 25 mio. kr. året før.

Det er et resultat, som virksomhedens ledelse er tilfreds med, og det fremhæves, at indtjeningen er fremkommet på basis af gode projektresultater og ikke mindst, at der i regnskabnsåret ikke er forekommet tabsgivende projekter.

Om markedssituationen i 2010 hedder det, at det reelle marked har været præget af næsten udelukkende offentlige udbud, som tilmed har været færre end forventet, idet specielt kommunerne ikke har haft økonomi til at igangsætte nødvendige nybygninger og renoveringer. Hoffmann A/S forventer at den nuværende markedssituation vil være uforandret det næste års tid.

Ifølge virksomhedens ledelse har Hoffmann en klar strategi om at fokusere på projekter, hvor virksomheden i højere grad bliver valgt på andet end pris - med samtidig mulighed for at komme med på projekternes udformning fra start. For 2011 forventes resultatet at blive på niveau med 2010.