Landets største Bauhaus undervejs

Bauhaus i Aalborg skal udbygges med 12.500 kvm til ialt 20.000 kvm - herunder en drive-in afdeling

Arbejdet med at udvide Bauhaus på Stenbukken i Aalborg er netop begyndt. Udvidelsen skal blandt andet resultere i et gennemmoderniseret byggevarehus med en stor drive in-afdeling. Byggeriet forventes afsluttet i efteråret 2011, hvor det færdige varehus med sine 20.000 kvadratmeter vil være Danmarks største Bauhaus.

Det oprindelige Bauhaus byggevarehus i Aalborg slog første gang dørene op i efteråret 1989. Nu over 20 år senere er det cirka 7.500 kvadratmeter store varehus blevet for lille til et konstant voksende sortiment.

- Efter ombygningen vil vi råde over 20.000 kvadratmeter, hvilket gør os til Danmarks største Bauhaus byggevarehus. Derfor kan kunderne også se frem til et markant større udvalg på hyl-derne. For eksempel vil vi have plads til at udstille 90 forskellige bademiljøer frem for de 40, vi har i dag, fortæller varehuschef Carsten Mørch fra Bauhaus Aalborg.

Ud over et betydeligt større varesortiment kommer en del af de mange nye kvadratmeter til at huse en helt ny drive in-afdeling. Her kan både private og professionelle kunder køre bilen indenfor og læsse varerne direkte i traileren, inden de kører til kassen.

Drive in-afdelingen er for alle kunder, men varehuschefen forventer, at et stort udvalg af træ og andre byggematerialer kombineret med hurtig og effektiv ekspedition vil tiltrække flere erhvervskunder som tømrer- og murermestre.

Udvidelsen af Bauhaus Aalborg forventes at være afsluttet i efteråret 2011. I byggeperioden vil varehuset forsøge at begrænse generne for kunderne mest muligt. Derfor vil de nybyggede og renoverede afdelinger blive åbnet i takt med, at de er færdige. Bauhaus forventer, at drive in-afdelingen og et nyt havecenter står klar som noget af det første.