Designdøre fra Daloc

Svenske Daloc introducerer med kollektionen Classified Design by Daloc som noget helt nyt indvendige døre designet af nogle af Skandinaviens førende designere

Familiefirmaet Daloc, der er Skandinaviens største producent af branddøre, lyddøre og sikkerhedsdøre i stål og træ, lancerede på møbelmessen i Stockholm for nylig tre serier, Move, Block og Light, som gør dørene til et markant element i indretningen.

Alle serierne er tiltænkt indvendig brug i offentlige miljøer og kan leveres med trækarm (standard) eller stålkarm og kan leve op til alle gængse krav til slidstyrke, lyd, brand osv.

Daloc Move

Move.

Daloc Light

Light.

Move, der leveres malet, er ifølge designeren Monica Förster, inspireret af de bevægelser, der opstår i luften, når man går gennem et rum. Bevægelsen afspejles i forskellige bølgeformede relieffer i dørbladet, som giver en meget dynamisk virkning.

Block er en fleksibel familie af trædøre, hvor du kan få fræset bykort efter eget valg ind i dørbladet. De to første døre i serien er dekoreret med kortudsnit fra Paris og Washington. Thomas Sandell har designet serien, der leveres med malet overflade.

Det danske makkerpar Kasper Salto og Thomas Sigsgaard står bag serien Light, der er synliggjort som element i rummet med diskrete LED-lys. Serien kan leveres med lamineret, malet eller fineret overflade.